10 Dec - Okategoriserade

Matronainsamlingen stödjer Barn till ensamma mammor

För tredje året i rad genomför det kvinnliga nätverket Matrona Matronainsamlingen. 2011 fick man ihop 80 000 kronor till Läkare utan gränser och 2012 samlades ungefär lika mycket pengar in till stiftelsen ”Min stora dag”. I år går pengarna till Fryshusets projekt ”Barn till ensamma mammor” och Matrona hoppas på att slå insamlingsrekord. – Vi hoppas nå över 100 000 kronor i år, säger Lena Törner, initiativtagare till både affärsnätverket och MatronaInsamlingen.

Under hela hösten kan medlemmarna i nätverket lämna ekonomiska bidrag eller donera tjänster och produkter. Dessa auktioneras sedan ut under en sopplunch den 17 december, vilket är avslutningen för insamlingen. Alla insamlade pengar går oavkortat till ”Barn till ensamma mammor”. – ”Barn till Ensamma mammor” känns väldigt viktigt för oss. Varenda krona som kommer in hamnar precis rätt, säger Lena Törner.

Insamlingen till förmån för Fryshuset pågår fram till december och avslutas med en sopplunch då fler av Sveriges mest uppskattade och populära artister kommer att medverka.

Konferencier för tredje året i rad – Titti Schultz

Artister:  Mikael Rickfors, John Houdi samt Monika Bring