Vill du bli medlem?

Om du som är ensamstående mamma vill delta i våra träffar och aktiviteter behöver du bli medlem hos oss. Medlemskapet är kostnadsfritt liksom alla våra träffar och aktiviteter. 

 

Du kan anmäla dig via mailadress bem.malmo@fryshuset.se

Ange namn på dig och dina barn, adress, telefonnummer, e-postadress 

Inom kort kommer ni att kunna ansöka om kostnadsfri digitalt medlemskap på vår hemsida. Håll utkik!

 

Förhållningsregler på Fryshuset / Barn till ensamma mammor

  • Du som mamma har alltid huvudansvaret för Ditt/Dina barn vid alla träffar och aktiviteter.
  • Det är förståeligt att ett barn vill ”kolla av” sin mamma med jämna mellanrum. Dock orsakar detta mycket spring och störningar under en föreläsning. Om ditt barn kräver stor uppmärksamhet av dig under träffarna och på så sätt ”stör” de andra vuxna så vill vi att du som mamma går ut och själv tar hand om ditt barn. Detta är för att så många av mammorna som möjligt ska få en stunds vila.
  • Volontärerna har strikta order om att aldrig tvinga ett barn att stanna kvar i barnrummet – däremot ska de uppmuntra/locka barnet att vara kvar i barnrummet, detta för att du som mamma ska få lite egen tid.
  • Amigos volontärerna finns till för barnen och Medmänniskor volontärerna finns till för mammorna. (Se mer information om volontärerna under fliken ”Bli volontär”)
  • Det är viktigt att ni kommer i tid till träffar och aktiviteter.

 

Anmälan

Man måste alltid anmäla sig till våra träffar och aktiviteter, detta gör man via mail om man inte har någon annan överenskommelse.

Det är viktigt att ange vilken aktivitet ni anmäler er till. Anmälan ska även innehålla ditt namn, ditt telefonnummer och dina barns namn och ålder.

Anmälningar som kommer in efter sista anmälningsdagen kommer inte att registreras.

 

Avanmälan

Om man inte har möjlighet att komma på en träff eller aktivitet ska man avanmäla sig senast dagen innan, så att vi kan ge platsen till någon på reservlistan.